Schilderwerk

Vakkundig schilderwerk betekent meer dan het aanbrengen van een cosmetisch laagje op deuren en kozijnen. Goed, ambachtelijk schilderwerk is een mooi visitekaartje en essentieel voor het onderhoud en het in stand houden van uw onroerend goed. Of het nu een woning of een bedrijfspand is, met mooi schilderwerk komt uw pand pas goed uit de verf!
Schilderwerk voor particulieren aan woningen ouder dan 2 jaar valt onder het lage BTW tarief 9%.

Maatwerk, ook in offertes

Natuurlijk nemen we uw schilderopdracht graag aan. Vooraf doen we u een uitgebreide offerte waarin we alle werkzaamheden zo nauwkeurig mogelijk omschrijven. Ziet u werkzaamheden die u niet of misschien zelf wilt uitvoeren, laat het ons weten. Zo komen we tot een afspraak die past bij uw wensen en mogelijkheden.

Onderhoudssystemen

In onze offertes bieden we u verschillende onderhoudssystemen aan, met verschillende prijzen en verschillende kwaliteitsniveaus. Zo heeft u de vrijheid om zelf te bepalen welke onderhoudssysteem het beste past. Met regelmatig onderhoud voorkomt u houtrot en kostbaar achterstallig onderhoud.

Restauratiewerk

Oud stucwerk, oude plafonds of wat u ook tegenkomt in historische gebouwen en monumentale panden, Robby Antheunis kan als meesterschilder en restaurateur ieder oud pand weer laten stralen. Met kennis, vakmanschap en passie kiest hij de juiste materialen en technieken om het mooiste in deze panden naar boven te halen of er aan toe te voegen.


Weststraat 62
4571 HM Axel
+31 (0)115 562 179
info@dagantheunis.nl
www.dagantheunis.nl